MINERVA  GALERY

                                         

Text Box: Mинерва е една галерия за бизнес елита. Предлага повече от 200   живописни и графични творби и малка пластика от 50 известни и съвременни  български художници.
Уникалното е, че можете да получите за минути информация за тези   творби от нашия каталог. При проявен интерес се извършва доставка на избраните произведения за оглед, който създава възможност за обсъждане, консолидиране на мнение и най-добро вписване в интериора.  При желание е възможно огледът да стане и в нашето депо.
Ние продаваме нашите произведения по метода на директния маркетинг, защото не искаме да се превърнем в една от многото разпръснати из София галерии, които трябва да обикаляте до изтощение, за да откриете своята творба  - за Вашия дом, за офиса или за подарък.
За творбите, които са предназначени за чужбина, ние подсигуряваме сертификат от Националната художествена галерия за безпроблемно преминаване на границата.
Ако изкуството за Вас е необходимост, изисканост и престиж, обадете се!
Нашата гаранция: Клиенти на фирмата са: Корпорация Развитие , Световната банка, БНБ, Ай Ен Джи банк, Райфайзен банк, Национална банка на Гърция, Банка ДСК, Демирбанк, Мобиком, Гленкор, Хелм,  USAID,    Нова телевизия, Сименс, Глобул, Юмикор, ТМФ, Банксeрвиз, Рей Холдинг, , Никми АД, ЗК Витоша, ЗАД Енергия, Елиттур, Ърнст&Янг, Домейн бойар, Сеплекс Консултинг, Главбулгарстрой, Ибкол, Стар Сити и много други. ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ  450 КАРТИНИ !
Постоянна експозиция  живопис и малка пластика във фоайето на Гранд Хотел София, ул.Гурко 1
Главен мениджър:  Уляна Делимаринова                                   
 мобилен: 0896247546;                                              
 

HOME

ARTISTS

ABOUT US

CONTACT US

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"ЗЛАТНА КНИГА"  ЗА ВИСОК  ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

На Официална среща на 26-ти ноември, Отличието "ЗЛАТНА КНИГА" - значка, изработена с 24 каратово злато в Монетния двор на България с формата на отворена книга, бе връчена на Галерия Минерва за завоюван висок престиж и обществено признание и за принос за развитието на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА.

В рамките на Проекта "Аплодисменти за България" на шест официални срещи през годината, се връчват Отличия на обществено признати представители на българската наука и култура и на български градове и села, които притежават уникално културно наследство. Почетното Отличие се присъжда от "Съвета на европейската научна и културна общност", който е Основен Департамент в Неправителствената организация "Официално представителство на уникалните селища в Европа".

Номинациите се правят от 150 известни български учени и творци с международно признание, които притежават Златни отличия за приноса си към българската наука и култура и от кметове на 156 български градове и села, носители на Отличието "Златен печат" за Уникално европейско селище заради древна история и култура.  /Представяме ви списъка с част от имената им, повечето от които са включени в Ръководните Департаменти, наблюдаващи критериите за Номинация на научните и културните институции -  "Доверие на потребителите",  " Авторитет в научната и културната общност", "Възможности за развитие"/

Галерия Минерва като носител на Отличието "ЗЛАТНА КНИГА", ще има Номинация и за член на "Съвета на европейската научна и културна общност". Научните и културните институции, които са носители на Почетното Отличие и са членове на "Съвета на европейската научна и културна общност" се презентират в Международните институции и донори  в Търговските и Културните ни представителства в Европейските столици и в селищата, носители на "Златен печат" за Уникално европейско селище.

Неправителствената Организация  "Официално представителство на уникалните селища в Европа" и "Съвета на европейската научна и културна общност" през месец януари 2007-ма година стартираха мащабен Международен Проект  - отличават и приобщават водещи личности на културата и науката и авторитетни селища от Европейските държави и в сътрудничество с тях  реализират Програма за по-динамично развитие на страната.

Отличието "Златна книга" получиха редица европейски учени - сред които един от авторите на икономическата стратегия на Европейския съюз - ученият от Великобритания проф. Ник Вон ТУНЗЕЛМАН, авторът на едни от най-модерните апаратури за изследване на космоса, членът на най-старата и престижна Британска академия на науките,създадена от крал Чарлс II в 1660-та година - ученият астроном проф. Александър БОКСЕМБЕРГ, авторът на едни от най-големите научни открития в изследването на земните ресурси, ученият геолог от Русия - акад. Николай ЮШКИН, експертът в областта на Европейското образование от Австрия- проф. Карл БЛЮМЕЛ.

Отличието "Златен печат" притежават много градове от Европа, сред които Флоренция, Драма, Нахар,Страсбург.

http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Sofia-Bulgaria/Minerva-Gallery/148999964076?ref=ts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                 Copyright 2017 - MINERVA GALLERY. All rights reserved